Nieuws

1 april 2020
Afhaal aangepast open va. dinsdag 7 april 2020

De afhaal gaat weer open vanaf dinsdag 7 april om 15:00 uur. Het restaurant blijft gesloten tot nader bericht. Let op de extra coronamaatregelen in onze afhaal:

 • Open di-zo van 15:00-19:00 (!)
 • Max. 2 klanten tegelijk binnen.
 • 1,5 meter afstand van elkaar en van de bediening.
 • Consumptie niet ter plekke nuttigen, ook niet buiten nabij afhaal of restaurant.
 • Vermijd drukte, volgens de overheidsmaatregelen, voor uw eigen gezondheid en die van ons.
 • U mag ook vanaf 13:00 op 7 april een bestelling doorgeven via 030-2711385. Geef door wat u wilt bestellen, of u het warm/koud meeneemt en wanneer u het wilt komen afhalen. Wij zorgen dat het gereed staat op de toonbank. Let wel op een wachttijd van min. 10 minuten (afhankelijk van aantal bestellingen op dat moment) als u in hetzelfde uur een bestelling doorgeeft en wilt komen afhalen. Klik hier voor ons afhaalmenu. 

Wij blijven u uiteraard op de hoogte houden via deze pagina of op sociale media.

 19 maart 2020
Afhaal en restaurant alsnog gesloten de komende tijd

Zoals eerder aangegeven is het onderstaand besluit (van 17 maart 2020) onder voorbehoud. Na verdere overwegingen besluiten wij om alsnog de afhaal en het restaurant tijdelijk gesloten te houden. Dit betekent dat de onderstaande berichtgeving niet meer zal gelden. De afhaal blijft dus gesloten, ook vanaf 24 maart. Wij hopen op jullie begrip dat dit besluit is dat wij gezondheidsrisico’s uiterst serieus nemen deze tijden. Terima kasih.17 maart 2020
Afhaal beperkt open va. dinsdag 24/03/2020

De overheid heeft besloten dat afhalen is toegestaan. Wel is het belangrijk om drukte te vermijden, om niet dicht op elkaar te staan (1,5 meter afstand) en dat de consumptie niet ter plekke mag worden gegeten. Klik hier voor het nieuwsbericht van de overheid.

Dit is een positief bericht voor de afhaal maar vanuit verschillende afwegingen én onder voorbehoud zullen wij onze afhaal pas vanaf dinsdag 24 maart openen.

Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de overheid en nemen we extra maatregelen als de afhaal weer opent. Wij nemen de volgende extra maatregelen:

 • Afwijkende openingstijden: dinsdag t/m zondag van 15:00-20:00 open.
 • Max. 2 klanten binnenlaten met daartussen min. 1,5 meter afstand van elkaar en van de bediening. Graag vragen we anderen om even buiten te wachten en gepaste afstand van elkaar te nemen.
 • Bij pinbetalingen voorkeur voor contactloos. Bij contante betalingen graag het daarvoor bestemd bakje op de toonbank gebruiken.
 • U mag ook vanaf 24 maart een bestelling telefonisch doorgeven: 030-2711385. Wij vragen u dan het volgende:

Wij hopen op jullie begrip, blijven jullie op de hoogte houden en wensen elkaar blijvend goede gezondheid toe. 

 


15 maart 2020
Gesloten t/m 6 april vanwege maatregelen coronavirus

Vanwege de aangekondigde maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt de afhaal en het restaurant te sluiten tot en met 6 april 2020. Uiteraard houden wij jullie verder op de hoogte, zie daarvoor Nieuws of volg ons op social media.15 maart 2020
Volg ons op Facebook en Instagram

…en blijf op de hoogte van belangrijke nieuws en interessante feiten over Indonesia Asli.
Bijvoorbeeld het feit dat we vandaag sinds 15 maart 1985 al 35 jaar bestaan!14 maart 2020
Extra maatregelen i.v.m. het coronavirus

Graag houden we onze collega’s, familie, kwetsbare ouderen, klanten, buren, leveranciers, kortom: iedereen, kerngezond. Om iedereen gezond te houden, de hygiëne te waarborgen en onze team een veilige werkplek te bieden, is het erg belangrijk de aangekondigde maatregelen van de overheid omtrent COVID-19 (coronavirus) te volgen. Daarnaast houden wij er rekening mee in onze afhaal en restaurant:

 • Hygiëne blijven waarborgen: vaker handen wassen en fysiek contact beperken.
 • Voor de komende 3 weken zullen wij geen reserveringen van grote groepen (6+ gasten) tegelijkertijd aannemen om zo voldoende ruimte te creëren tussen de tafels en andere gasten. Vraag ons gerust wat er op die dag voor u mogelijk is.
 • Wilt u liever niet te lang in onze afhaal staan? Geef uw bestelling telefonisch door zodat u deze alleen hoeft te komen betalen en afhalen. Bel ons op 030-2711385. Klik hier voor ons afhaalmenu. Geef duidelijk aan wat u wilt bestellen om misverstanden te voorkomen.

Wij zullen iedere dag de ontwikkelingen goed in de gaten houden en mogelijk daarop onze openingstijden wijzigen. Houd daarom onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen en voor eventuele afwijkende openingstijden.11 juni 2015
Indonesia Asli – Restaurant geopend op Biltstraat 58

De verbouwingen zijn klaar en u kunt weer genieten in ons vernieuwde restaurant. Niet alleen de winkelpanden zijn vernieuwd, maar het menu is ook uitgebreider geworden. 

Indonesia Asli – Afhaal geopend op Biltstraat 56

Indonesia Asli heeft op 13 mei 2015 haar deuren heropend voor de afhaal op Biltstraat 56. Naast de afhaal heeft men ook ingrediënten, bumbu’s en andere Indonesische artikelen. Graag heten we u van harte welkom in onze nieuwe afhaal.

Terug naar begin