Nieuws

11 juni 2015

Indonesia Asli – Restaurant geopend op Biltstraat 58

De verbouwingen zijn klaar en u kunt zoals van oudsher weer genieten in onze vernieuwde restaurant. Ter viering van de opening, delen we vandaag en morgen kleine hapjes uit zoals vegetarische mini-loempia’s, spekkoek en koffiesnoepjes.

Niet alleen de winkelpanden zijn vernieuwd, maar het menu is nu ook uitgebreid geworden. Houd de website goed in de gaten voor de updates of neem een bezoekje bij Indonesia Asli!

Indonesia Asli – Afhaal geopend op Biltstraat 56

Indonesia Asli heeft op 13 mei 2015 haar deuren geopend voor de afhaal op Biltstraat 56. Naast een afhaal verkoopt men ook ingrediënten, bumbu’s, verschillende hapjes en andere Indonesische artikelen.

Graag heten we u van harte welkom om een bezoekje te nemen in onze nieuwe winkel!

Namens de familie willen wij ook graag de bezoekers, de vaste klanten en betrokkenen heel erg bedanken voor de leuke reacties en wensen.

Let op: het eethuis zal tijdelijk gesloten worden i.v.m. de verbouwing. Het is dus tijdelijk niet mogelijk om aan tafel te schuiven, wel kunt u gewoon onze Indonesische gerechten blijven meenemen.

 

8 mei 2015
Indonesia Asli – Afhaal op Biltstraat 56 bijna open

Het duurt niet lang meer totdat de afhaal op Biltstraat 56 wordt geopend. Hierna zal het eethuis op Biltstraat 58 tijdelijk worden gesloten wegens verbouwingen. De afhaal zal dan geopend blijven in het winkelpand ernaast.

Bij deze attenderen we u erop dat binnen de komende week de openingstijden niet regulier zullen zijn. Houd regelmatig de openingstijden in de gaten of bel ons op 030-2711385 voor meer informatie.

 

31 maart 2015
Binnenkort: De heropening van Restaurant Indonesia Asli

Eind jaren negentig opende Indonesia Asli haar afhaal en eethuis op twee locaties; Biltstraat 56 en 58.

Rond 2001 besloot de familie het eethuis samen te voegen met het afhaalgedeelte om zo de nadruk op de afhaal te leggen. Na een lange tijd heeft de familie de stap genomen om de deuren van de twee winkelpanden te heropenen.

Het eten? Die blijft hetzelfde maar bereid met nog méér motivatie en passie!