Nieuws

7 augustus 2020
Reserveringsplicht en gezondheidscheck – Restaurant

Met de nieuwe maatregelen, zullen wij de volgende hanteren in het restaurant:

 • Reserveringsplicht: bel ons op 030-2711385 of reserveer bij ons aan de deur.
 • Gezondheidscheck wordt bij aanvang middels een korte vragenformulier gedaan. Bij het vermoeden van gezondheidsklachten gerelateerd aan COVID-19 kunnen wij u helaas weigeren.
 • Uit 1 huishouden? Dan kunnen wij max. 6 gasten ontvangen.
 • Geen huishouden? Dan kunnen wij max. 2 gasten of max. 2 gasten uit 2 huishoudens ontvangen.

Voor de afhaal gelden de extra maatregelen voor ze zover al bekend zijn:

 • Aangepaste openingstijden: di t/m zo 15:00 – 20:00 open
 • Max. 2 klanten tegelijkertijd i.v.m. 1,5 meter afstand

Uiteraard blijft de regel om bij gezondheidsklachten of bij vermoeden van COVID-19 thuis te blijven en zich te laten testen.


13 juli 2020
Heropening restaurant

Vanaf morgen kunnen wij jullie ook eindelijk verwelkomen in ons restaurant. Het restaurant is open van 16:00 tot 20:00 op dinsdag t/m zondag. Uiteraard zal dit gebeuren met inachtneming van de maatregelen.

Met de maatregelen die sinds 1 juli van kracht zijn, betekent dit dat we:

 • Max. 6 gasten uit 1 huishouden kunnen ontvangen.
 • Max. 2 gasten die geen huishouden vormen of max. 2 gasten uit 2 huishoudens kunnen ontvangen.
 • Geen ruimte hebben voor het maximaal aantal (van 100 gasten), dus reserveren en een gezondheidscheck vooraf is bij ons niet verplicht.

Uiteraard blijft de regel om bij COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten thuis te blijven en zich te laten testen.

Wilt u wel een reservering plaatsen of naar de mogelijkheden vragen? Dat kan door ons te bellen op 030-2711385.

 


1 juli 2020
Tijdelijk gesloten 6 juli t/m 13 juli

In verband met een keukenverbouwing en onderhoudswerkzaamheden, zijn wij vanaf dinsdag 6 juli t/m maandag 13 juli gesloten. Vanaf 14 juli slaan we de deuren weer open van de afhaal én het restaurant.

De komende tijd zullen wij updates plaatsen over o.a . de heropening, reserveringen en maatregelen in ons restaurant. Houd onze website of onze socials in de gaten voor meer nieuws.

 


2 juni 2020
Aanpassingen maatregelen & openingstijden

Met de maatregelen die per 1 juni van kracht zijn, zijn de volgende voorlopig van toepassing voor de afhaal en het restaurant:

Afhaal:

 • Dinsdag t/m zondag van 15:00-20:00 open.
 • Max. 2 klanten tegelijkertijd binnen. Dit om de 1,5 meter afstand aan te houden.
 • Uiteraard kunt u langskomen om te bestellen en af te halen tot 20:00. Vooraf een bestelling doorgeven is ook nog mogelijk. Dit kan telefonisch worden doorgegeven tussen 12:00-18:00. Na dit tijdstip kunnen wij helaas geen telefonische bestellingen meer aannemen. 

Restaurant:

 • Het restaurant blijft nog even gesloten. Wij blijven jullie op de hoogte houden wanneer wij weer reserveringen kunnen aannemen.


28 april 2020 – UPDATE: onderstaande blijft geldig tot nader bericht
17 april 2020
Extra maatregelen – Afhaal aangepast open

Naast de overheidsmaatregelen nemen wij ook extra maatregelen in onze afhaal. Deze maatregelen blijven geldig tot nader bericht. Afhankelijk van de overheidsbesluiten, kunnen wij verdere aanpassingen maken:

 • Open dinsdag t/m zondag van 15:00-19:00. Met uitzondering van feestdagen, dan zijn wij gesloten.
 • Max. 2 klanten tegelijk binnen. Kom daarom het liefst alleen.
 • 1,5 meter afstand van elkaar houden en van de bediening.
 • Consumptie niet ter plekke nuttigen, ook niet buiten nabij afhaal of restaurant.
 • Vermijd drukte omwille van ieders gezondheid.
 • U kunt ook vooraf een bestelling doorgeven en zo vroeg mogelijk afhalen, bijv. tussen 15:00-18:00.
  • Geef een bestelling door tussen 12:00-17:30. Na dit tijdstip kunnen wij geen telefonische bestellingen meer aannemen (!)
  • Geef door wat u wilt bestellen, of u het warm/koud meeneemt en wanneer het u wilt komen afhalen. 
  • Wij zijn te bereiken op 030-2711385.
  • Klik hier voor ons afhaalmenu. 

 1 april 2020
Afhaal aangepast open va. dinsdag 7 april 2020

De afhaal gaat weer open vanaf dinsdag 7 april om 15:00 uur. Het restaurant blijft gesloten tot nader bericht. Let op de extra coronamaatregelen in onze afhaal:

 • Open di-zo van 15:00-19:00 (!)
 • Max. 2 klanten tegelijk binnen.
 • 1,5 meter afstand van elkaar en van de bediening.
 • Consumptie niet ter plekke nuttigen, ook niet buiten nabij afhaal of restaurant.
 • Vermijd drukte, volgens de overheidsmaatregelen, voor uw eigen gezondheid en die van ons.
 • U mag ook vanaf 13:00 op 7 april een bestelling doorgeven via 030-2711385. Geef door wat u wilt bestellen, of u het warm/koud meeneemt en wanneer u het wilt komen afhalen. Wij zorgen dat het gereed staat op de toonbank. Let wel op een wachttijd van min. 10 minuten (afhankelijk van aantal bestellingen op dat moment) als u in hetzelfde uur een bestelling doorgeeft en wilt komen afhalen. Klik hier voor ons afhaalmenu. 

Wij blijven u uiteraard op de hoogte houden via deze pagina of op sociale media.

 19 maart 2020
Afhaal en restaurant alsnog gesloten de komende tijd

Zoals eerder aangegeven is het onderstaand besluit (van 17 maart 2020) onder voorbehoud. Na verdere overwegingen besluiten wij om alsnog de afhaal en het restaurant tijdelijk gesloten te houden. Dit betekent dat de onderstaande berichtgeving niet meer zal gelden. De afhaal blijft dus gesloten, ook vanaf 24 maart. Wij hopen op jullie begrip dat dit besluit is dat wij gezondheidsrisico’s uiterst serieus nemen deze tijden. Terima kasih.17 maart 2020
Afhaal beperkt open va. dinsdag 24/03/2020

De overheid heeft besloten dat afhalen is toegestaan. Wel is het belangrijk om drukte te vermijden, om niet dicht op elkaar te staan (1,5 meter afstand) en dat de consumptie niet ter plekke mag worden gegeten. Klik hier voor het nieuwsbericht van de overheid.

Dit is een positief bericht voor de afhaal maar vanuit verschillende afwegingen én onder voorbehoud zullen wij onze afhaal pas vanaf dinsdag 24 maart openen.

Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de overheid en nemen we extra maatregelen als de afhaal weer opent. Wij nemen de volgende extra maatregelen:

 • Afwijkende openingstijden: dinsdag t/m zondag van 15:00-20:00 open.
 • Max. 2 klanten binnenlaten met daartussen min. 1,5 meter afstand van elkaar en van de bediening. Graag vragen we anderen om even buiten te wachten en gepaste afstand van elkaar te nemen.
 • Bij pinbetalingen voorkeur voor contactloos. Bij contante betalingen graag het daarvoor bestemd bakje op de toonbank gebruiken.
 • U mag ook vanaf 24 maart een bestelling telefonisch doorgeven: 030-2711385. Wij vragen u dan het volgende:

Wij hopen op jullie begrip, blijven jullie op de hoogte houden en wensen elkaar blijvend goede gezondheid toe. 

 


15 maart 2020
Gesloten t/m 6 april vanwege maatregelen coronavirus

Vanwege de aangekondigde maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt de afhaal en het restaurant te sluiten tot en met 6 april 2020. Uiteraard houden wij jullie verder op de hoogte, zie daarvoor Nieuws of volg ons op social media.15 maart 2020
Volg ons op Facebook en Instagram

…en blijf op de hoogte van belangrijke nieuws en interessante feiten over Indonesia Asli.
Bijvoorbeeld het feit dat we vandaag sinds 15 maart 1985 al 35 jaar bestaan!14 maart 2020
Extra maatregelen i.v.m. het coronavirus

Graag houden we onze collega’s, familie, kwetsbare ouderen, klanten, buren, leveranciers, kortom: iedereen, kerngezond. Om iedereen gezond te houden, de hygiëne te waarborgen en onze team een veilige werkplek te bieden, is het erg belangrijk de aangekondigde maatregelen van de overheid omtrent COVID-19 (coronavirus) te volgen. Daarnaast houden wij er rekening mee in onze afhaal en restaurant:

 • Hygiëne blijven waarborgen: vaker handen wassen en fysiek contact beperken.
 • Voor de komende 3 weken zullen wij geen reserveringen van grote groepen (6+ gasten) tegelijkertijd aannemen om zo voldoende ruimte te creëren tussen de tafels en andere gasten. Vraag ons gerust wat er op die dag voor u mogelijk is.
 • Wilt u liever niet te lang in onze afhaal staan? Geef uw bestelling telefonisch door zodat u deze alleen hoeft te komen betalen en afhalen. Bel ons op 030-2711385. Klik hier voor ons afhaalmenu. Geef duidelijk aan wat u wilt bestellen om misverstanden te voorkomen.

Wij zullen iedere dag de ontwikkelingen goed in de gaten houden en mogelijk daarop onze openingstijden wijzigen. Houd daarom onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen en voor eventuele afwijkende openingstijden.11 juni 2015
Indonesia Asli – Restaurant geopend op Biltstraat 58

De verbouwingen zijn klaar en u kunt weer genieten in ons vernieuwde restaurant. Niet alleen de winkelpanden zijn vernieuwd, maar het menu is ook uitgebreider geworden. 

Indonesia Asli – Afhaal geopend op Biltstraat 56

Indonesia Asli heeft op 13 mei 2015 haar deuren heropend voor de afhaal op Biltstraat 56. Naast de afhaal heeft men ook ingrediënten, bumbu’s en andere Indonesische artikelen. Graag heten we u van harte welkom in onze nieuwe afhaal.

Terug naar begin